Om brandet

Global Rebalance er et dansk kunstbrand, der laver symboler og bøger. 

Vi tror på, at der ikke findes perfekt balance, men kun rebalance.

Med vores symboler og bøger ønsker vi at inspirere verden til rebalance.

Hvem står bag brandet?

Hej, vi hedder Jacquiline & Michell.

Vi er pæredanske trods vores navne og er begge meget kreative mennesker med vidt forskellige baggrunde. Da vi mødte hinanden, klikkede alting på plads på et højere plan, og et gammelt profeti gik i opfyldelse.

Jacquiline Østergaard // kunstner & entrepreneur // (født 1976) har en baggrund i business og Pilates og er selvlært kunstner. Efter en alvorlig trafikulykke i 2002 måtte hun opgive et lukrativt lederspor i erhvervslivet og finde en ny vej i livet.

Hun blev højtuddannet Pilates-instruktør og udviklede på det grundlag sin rebalance-filosofi, som hun efterfølgende var i stand til at helbrede sig selv med.

Hun har altid haft en stor interesse i kunst og design og har tegnet symboler i årevis uden helt at vide, hvad hun skulle bruge dem til. Først da hun mødte Michell gik det op for hende.

Michell Léon Stjernberg // forfatter & entrepreneur // (født 1972) er oprindeligt uddannet journalist og har arbejdet som ghost-writer og politisk taleskriver på højeste regeringsniveau, før han blev entrepreneur. Siden har han været involveret i en række forskellige projekter; herunder den sociale medieplatform Duckling hvor han er Co-founder.

Undervejs mødte han sin spirituelle mentor, Calle Montsegur, som en del af et ghost-writing projekt. Calle var seer og boede i Andalusien i Spanien, og han tog Michell ind under sin vinge og lærte ham sin metode gennem de sidste 18 måneder af sit liv. Han sagde også, at Michell en dag ville skrive de nye skriftruller og udvikle den ny tids symboler. Michell forstod aldrig helt hvad Calle mente før mange år senere, hvor han mødte kvinden i sit liv, Jacquiline, der havde tegnet symboler hele sit liv. Alting stod pludselig krystalklart, og sammen stiftede de Global Rebalance, med fokus på symbolkunst og bøger.